Kivira Logo

Laastipumppu

Rappauspumppu

Laastipumput rappaukseen, pinnoitukseen, tasoitetöihin sekä betoninpumppaukseen. Kuivasiirtolaitteet, siilot sekä sekoittimet. Yleisimmät varaosat, letkut, laastipistoolit, liimapistoolit, vaipat ja ruuvit suoraan myymälästä.m-tec

On ollut yli 30 vuotta kehittämässä ja tuottamassa innovatiivisia ratkaisuja laastien valmistukseen, logistiikaan ja käsittelyyn. m-tec on tehnyt rakentamisesta, nopeampaa ja taloudellisempaa - kaikkialla maailmassa. Monipuolinen rappauspumppu, lattiatasoitepumppu, kipsipumppu tai laastipumppu on ammattilaisen varma, tehokas ja toimiva valinta.

m-tec laastipumput M330 sekoitinpumppu

BMS

alpha Z3 ja Z4 lattiabetonipumput ovat ensimmäiset laatuaan. Lattiabetonipumput varustettuna dieselkompressorilla ovat tehokkaita, nopeita ja turvallisia, sekä sähkövirrasta ja painevedestä riippumattomia. Helppo käytettävyys, pudistettavuus ja pakollisten huoltojen helppous on jotain uutta lattiabetonien pumppauksissa. Pumppauksessa voit käyttää tarvittaessa 200 m letkustoa ja pumppauskorkeus 30 kerrosta. Sopii pintalattioille, erikoisbetonille aina maakosteaan asti, linjasaneeraukseen jne.

bms lattiabetonipumppu

FILAMOS

on tunnettu erityisesti johtavana ruiskubenontipumppujen valmistajan. Tuotannossa on myös laaja valikoima erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettuja pakkosekoittimia. Valmistajan avosäiliö laastipumppujen hinta/laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen. Kaikkien koneiden ja laitteiden valmistuksessa on lähdetty siitä, että ne ovat kestäviä ammattikäytössä, helppo käyttöisiä, sekä nopeita huoltaa ja puhdistaa.

ruiskubetonointi

Strobl

tunnetaan erinomaisista pumpuistaan ainutlaatuisin säädöin. Pumput osoittavat ainutlaatiset kykynsä; tasoitepumppu, rappauspumppu ja pinnoituspumppu, pumppauspaine ja pumppausmäärä oma erillisenä säätönä. Valovirta kompressorit aina 800 l/min. Sekoittimet ja pumput erityisesti, pinnoitukseen, ohutrappaukseen, tasoite- ja maalaustöihin.

Strobel pumput rappauspumppu

Tarvikkeet, varaosat täydentävät laitteet

Suppiloruisku, rappausruisku, laastiletkut, ilmaletkut, rappauspistoolit, rappaussuuttimet, vaipat ja ruuvit kaikkiin yleisimpiin pumppuihin, ohjauskaapelit. Eristeleikkurit EPS, mineraalivilla, PU-levyt, korkkilevyt, puukuitulevyt.varaosat rappauspumppuun
laastiletkun liittimet

Pinnoitus

Lamellikompressorit

Eristeleikkurit

Vaipat ja ruuvit

Yleisimpiin pumppuhin sopivat vaipat ja ruuvi, ns. 1/2 ja täysipitkät. Tuotot 3 litrasta yli 100:n litraan//minuutti. Tasoite-, pinnoitus, maalaus, rappaus, lattiatasoite, betoninpumppaus.

Laastiletkut liitimin

ø13 mm letkut maalaukseen.

ø 19, ø 25, ø 35, ø 40 ja ø 50 mm laastiletkut, vakio pituudet 10, 15, 20 ja 40 m.

Massaletkut käyttöpaine 40 bar, räjähdypaine 120 bar.

Tasoite- ja maalausletkuja 20 bar käyttöpaineella.

Ilmaletkut liittimin

ø 13 mm, pituudet, kuten laastiletkuissa. Paine- tai GEKA-liittimin.


soita
posti

Copyright © Kivira Oy 1995 - 2019

All Rights Reserved